top of page

Wat een geweldige dag

Wat een geweldige dag was het gisteren.

Op verzoek van een aantal koorleden zal ik de route nog even uitschrijven.

Om 9.15 was iedereen al aanwezig in De Bron en kregen we een kop koffie van Madelon met heerlijke zelf gebakken koek van Hinnie.

Als speciale gast was Ineke uitgenodigd en dat was heel leuk om haar weer te zien en spreken.

De bus kwam voorrijden met chauffeur Jan en we vertrokken keurig op tijd naar de Noordoostpolder richting Ens. Onderweg zagen we al heel wat gekleurde tulpenvelden.

We brachten een bezoek aan het Zwaluwhuis, Zwijnsweg 31in Ens, waar ons heerlijke taart wachtten en natuurlijk weer koffie. Er waaide een flinke wind maar we konden rustig rond kijken om alle bloemen te bewonderen.

Weer in de bus nu richting Marknesse naar de Appelhof Blokzijlerdwarsweg 2 ..

Een geweldige ontvangst met een lunch en je kon overal zitten. Er was zoveel te zien en zoveel verschillende tulpen heel bijzonder.

Langzaam weer de bus in richting Lelystad maar omdat we nog wat tijd over hadden, is Jan nog even binnen door naar Urk gereden en onderweg zoveel verteld en ook bijzondere dingen en dat was toch echt een extraatje..

Nu op naar Boer Kok aan de Meerkoetenweg 9, voor de borrel en de frietjes echt super leuk en een geweldige plek. Hier voegde Paul Michel zich bij ons en dat was toch heel leuk.

Om 5 uur weer de bus in en begonnen we onze laatste reis weer naar De Bron en daar kreeg iedereen nog een mooie bos tulpen en zo kunnen we nog even na genieten.

112 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 comentarios


Genoten van de geweldige dag, mooi om het verslag te lezen Marijke, ook mijn tulpen staan nog mooi.

Lydi

Me gusta


Gerdy Geerdink
Gerdy Geerdink
20 abr 2023

Het was een geweldig leuke dag. De tulpen staan hier mooi te bloeien.

Me gusta
bottom of page